Sport en BSO een goede combinatie!

Na een intensieve schooldag is het lekker om te sporten en/of te bewegen. Dat kan bij enkele BSO organisaties in Berkelland samen met de SFB. Dit zijn: Oqido Eibergen en Rekken en Humankind Neede (3 locaties) en Eibergen (2 locaties).

Gezamenlijk wordt het sportaanbod ingevuld en uitgevoerd. Sport en sportvereniging staan hierbij centraal. Het doel is plezier in sport ontwikkelen en kennismaken met diverse sporten en verenigingen. Het aantal sporturen en de inhoud ervan wordt door SFB en BSO gezamenlijk bepaald.

Waar mogelijk zoeken we samenwerking met de nabij gelegen basisschool. Zo is er in Eibergen een samenwerking tussen BSO de Meiboom & Op d’n Esch, BSO Simmelink & Het Simmelink, BSO Oqido & Menno ter Braakschool, BSO Oqido Rekken & de Berkel en SFB. De kinderen van school en van de BSO sporten dan samen bij de sportuurtjes van de SFB. Op verzoek kunnen wij ook speciale sportmiddagen organiseren. Met name in de vakanties weten we dat hier behoefte aan is. Meer info: Bel of mail de SFB: 0545-476727 / info@sportfederatieberkelland.nl

Anne Waanders

Combinatiefunctionaris sport en onderwijs

Werkzaam op: maandag, donderdag en vrijdag