Kennismakingsgesprek

De beweegmakelaar maakt graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek met u, bij u thuis of op een andere plek. Samen stellen we een sport- en beweegplan op. Hierbij kijken we niet alleen naar sport maar ook naar bewegen in het dagelijks leven. De beweegmakelaar geeft tips over hoe u meer beweging kunt inpassen in het dagelijks leven rekening houdend met uw persoonlijke wensen, behoeften en mogelijkheden. Het doel is om samen te bepalen op welke manier u een actieve(re) leefstijl kunt krijgen en houden zodat u zich fitter voelt.

De beweegmakelaar geeft advies over hoe u hier zelfstandig mee aan de slag kunt gaan. De beweegmakelaar gaat niet sporten met u, maar begeleidt u naar een sportvereniging of beweeggroep. Enkele weken na het adviesgesprek neemt de beweegmakelaar telefonisch contact op. U kunt dan vragen stellen en samen bepalen of verdere hulp/ondersteuning nodig is.

Afspraak maken

Bij de SFB zijn drie beweegmakelaars werkzaam: Nienke Abbink, Susanne van den Berg en John Willemsen. Het kennismakingsgesprek waaruit een beweegadvies voortkomt, is voor inwoners van Berkelland gratis. U kunt zelf bellen of mailen naar de Sport Federatie Berkelland om een afspraak te maken: info@sportfederatieberkelland.nl of tel: 0545-476727.

Contactformulier

Of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Susanne van den Berg-Horstman

  Combinatiefunctionaris sport, zorg en welzijn

  Werkzaam op maandag, dinsdag en vrijdag

  Nienke Abbink

  Teamcoördinator 18+

  Werkzaam op maandag t/m donderdag

  John Willemsen

  Combinatiefunctionaris sport, zorg en verenigingen

  Werkzaam op maandag t/m vrijdag

  Nieuws

  NieuwsSenioren
  Nieuws
  15 juli 2024
  Toptijd!