Bij Sport Federatie Berkelland volg je een MDT (Maatschappelijke Diensttijd) bij een vereniging. Je voert belangrijke werkzaamheden uit waarmee jij het verschil kunt maken! Kies de taken die het beste bij jou passen. Dit noemen wij SportConnect.

Maatschappelijke Diensttijd (MDT) is een bijzonder programma voor jongeren van 12 tot 30 jaar, waarbij zij vrijwilligerswerk verrichten bij sportorganisaties. De jongeren dragen bij aan hun sportorganisaties door diverse taken uit te voeren of evenementen te organiseren. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een toernooi opzetten, een jeugdteam trainen of de social media kanalen beheren.

Het MDT-programma biedt jongeren de kans om hun passies te ontdekken en versterkt hun band met de sportorganisatie. In het kader van SportConnect doen jongeren 32 uur vrijwilligerswerk over een periode van 8 weken. In ruil hiervoor krijgen ze een workshop aangeboden bij de SFB opleiding. Deze workshop is bedoeld om de jongeren samen met anderen te laten groeien en ontwikkelen. Daarnaast ontvangen de deelnemers een vergoeding van € 2,75 (tot 21 jaar) per uur of € 5,- (21–30 jaar) per uur voor hun inzet als vrijwilliger.

Aanmeldformulier







    Nieuws

    NieuwsSenioren
    Nieuws
    15 juli 2024
    Toptijd!