In Berkelland zijn heel wat sportverenigingen en andere sport- en beweegaanbieders die een sport- beweegaanbod hebben voor de doelgroep volwassenen/senioren. De SFB heeft een goed overzicht hiervan en probeert up to date te blijven door nieuwe ontwikkelingen op dit gebied goed te volgen.

Om dit overzicht voor iedereen toegankelijk te maken hebben we in samenwerking met gemeente Berkelland en Culturije de website www.berkellandactief.nl gelanceerd. Het is de bedoeling dat hier een compleet overzicht van alle sport-, bewegen-, kunst- en cultuuractiviteiten van 0-100 jaar op komt te staan. Tot nu toe is dit gelukt voor de jeugd tot en met 12 jaar in de vorm van Sjors Sportief en de senioren vanaf 55 jaar en ouder in de vorm van Max Vitaal.

Door alles op 1 website te zetten, maken wij het de inwoners makkelijker iets te vinden en dat is dus Berkelland Actief geworden. Via deze website kunt u zich direct veelal gratis inschrijven voor activiteiten. Aanbieders kunnen het hele jaar door activiteiten op deze site zetten. Om de 2 jaar wordt een boekje uitgegeven voor jeugd en een boekje voor senioren zodat er extra aandacht komt voor alle activiteiten.

Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem dan contact op met Dennis Krol.

Dennis Krol

Combinatiefunctionaris sport, zorg en onderwijs

Werkzaam op maandag t/m vrijdag