De (sport)wereld is iedere dag in beweging. Hoe beweeg je hier als sportvereniging in mee? Met welke uitdagingen krijg je te maken en met welke trends en ontwikkelingen moet je als sportbestuurder rekening houden?

Informatie via nieuwsbrief en contactmomenten

De SFB signaleert en volgt actuele trends en ontwikkelingen en vertaalt deze naar de lokale sportsituatie in Berkelland. Wij delen kennis en informatie en bieden via onze partners een breed netwerk rondom sport. Wij geven informatie via een digitale nieuwsbrief, deze website en de sociale mediakanalen en faciliteren contactmomenten of informatiebijeenkomsten.

Samenwerken in sporttakoverleg en sportparkoverleg

Door kennis en vaardigheden slim met elkaar te verbinden, ontstaan nieuwe inzichten en oplossingen. Het onderling verbinden van verenigingen en sportaanbieders met dezelfde vragen of problematiek krijgt inhoud in de diverse sporttak-overleggen en sportpark-overleggen die wij in Berkelland faciliteren.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of wilt u deelnemen aan zo’n sporttakoverleg of sportparkoverleg, neem dan contact met ons op.

 

John Willemsen

Combinatiefunctionaris sport, zorg en verenigingen

Werkzaam op maandag t/m vrijdag