Hoe zorg je voor voldoende vrijwillige inzet en betrokkenheid van jongeren bij je vereniging? Sport Federatie Berkelland (SFB) heeft de oplossing!

Voor veel verenigingen is het een uitdaging om nieuwe jongeren te motiveren voor vrijwilligerswerk. Dit komt vaak door de beperkte middelen waar verenigingen mee te maken hebben. SFB biedt hiervoor de oplossing. Wij zorgen voor een toename van vrijwillige inzet bij jullie vereniging en geven deze vrijwilligers ook trainingen via workshops. Het resultaat? Meer betrokkenheid bij de vereniging, een hogere vrijwillige inzet en een verkleining van de kloof tussen jong en oud binnen jullie vereniging.

 

Wat SFB doet voor verenigingen

  • Jongeren activeren voor vrijwillige taken
  • Advies geven over het vergroten van vrijwillige inzet
  • Workshops aanbieden en ondersteuning van (jongeren) vrijwilligers
  • Vrijwilligersvergoedingen bieden

 

SFB maakt dit mogelijk door jongeren een MDT-traject (maatschappelijke diensttijd) aan te bieden, wat wij ‘SportConnect‘ noemen. Op deze manier maken jongeren een verschil voor de samenleving, jullie vereniging en voor zichzelf.

 

Verenigingen waar wij ons voor inzetten:

(logo’s verenigingen)

Contact opnemen

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw onderwijsinstelling kunnen betekenen? Onze coördinator Quenda staat klaar om je te helpen. Neem direct contact met ons op.

Monique Eggink

Combinatiefunctionaris sport en onderwijs

Werkzaam op maandag t/m woensdag

Quenda Slotman

Teamcoördinator 18-

Werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag

Nieuws

NieuwsSenioren
Nieuws
15 juli 2024
Toptijd!