Sjors Sportief & Sjors Creatief

Al enkele jaren biedt de gemeente Berkelland basisschoolleerlingen de kans op laagdrempelige wijze kennis te maken met sportverenigingen en culturele instellingen binnen de gemeente. Het sport- & cultuurstimuleringsproject genaamd: Sjors Sportief & Sjors Creatief geeft alle kinderen de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport en cultuur zonder direct lid te hoeven worden.

Sjors Sportief & Sjors Creatief is in ruim 100 gemeenten een bewezen formule en bestaat uit een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem voor kinderen en verenigingen/aanbieders. Kinderen mogen zo vaak ze willen één (of meerdere) favoriete activiteiten uitkiezen waar zij enkele introductielessen kunnen volgen. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn.

Alle verenigingen/aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun (naschoolse) activiteit te promoten in het kleurrijke Sjorsboekje waarop kinderen zich vervolgens digitaal kunnen inschrijven.

Meld uw activiteit aan!

Voor het aanbod hebben wij sportverenigingen, sportorganisaties en cultuuraanbieders nodig. Zij vullen met hun activiteiten de site en het daarbij horende boekje. Het Sjorsboekje wordt elk jaar rond de herfstvakantie op alle basisscholen in de gemeente verspreid. Erg goede promotie dus voor elke vereniging/organisatie! Meld uw kennismakingsactiviteit aan op www.sjorssportief.nl zodat we er samen een succes van kunnen maken!

Kies je Unieke Sport

Voor kinderen met een beperking is er het vergelijkbare project Kies je Unieke Sport. Sportaanbieders kunnen zich hiervoor aanmelden via www.unieksporten.nl

John Willemsen

Combinatiefunctionaris sport, zorg en verenigingen

Werkzaam op maandag t/m vrijdag