In de week van 5 juni is het weer zover, de jaarlijkse Avond4daagse in Eibergen. Een leuk en gezond evenement voor jong en oud. Het doel is om die week vier avonden 5 of 10 kilometer te wandelen, een leuke sportieve uitdaging!

Samen wandelen is natuurlijk veel leuker en daarom start Sius in samenwerking met de Sport Federatie Berkelland (SFB) een groep die gezamenlijk de 5 km van de Avond4daagse gaan wandelen. Alle inwoners van Eibergen, met of zonder beperking, die het leuk vinden om de Avond4daagse in groepsverband te lopen, kunnen zich hiervoor aanmelden. In de 6 weken voorafgaand zijn er ook enkele oefenavonden gepland.

Met deze activiteit brengen we de landelijke Prokkelweek onder de aandacht, die in dezelfde week valt. Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen mensen zonder en mensen met een beperking. Hou je van wandelen en vind je het leuk om eens met andere inwoners in gesprek te komen?  Doe dan mee aan deze leuke activiteit! Voor de oefenavonden en 4daagse zelf zijn we op zoek naar zogenoemde ‘prokkelmaatjes’ die het leuk vinden om één of meerdere avonden mee te lopen.

De oefenavonden vinden plaats op 25 april, 2 mei, 9 mei, 16 mei, 23 mei, 25 mei, 30 mei en 1 juni. We starten bij de Pickerhal om 19.00 uur en zijn rond 20.00 uur weer terug.

De Avond4Daagse Eibergen is van maandag 5 tot en met vrijdag 9 juni en start vanaf 18.00 uur vanaf de Pickerhal in Eibergen. De groep loopt gezamenlijk de route van 5 kilometer op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Enthousiast geworden om mee te lopen als deelnemer of als Prokkelmaatje? Meld je aan vóór 15 april via een mailtje bij Nienke Abbink-Maas (SFB) via nienke@sportfederatieberkelland.nl of Margriet van der Veer (Sius) via perron8@sius.nl