Dinsdag 28 maart hebben 10 medewerkers van Marga Klompé deelgenomen aan de eerste editie van onze nieuwe workshop ‘’Zorg voor Beweging’’!

Tijdens deze 3 uur durende workshop zaten wij absoluut niet veel stil want we gingen zowel theoretisch als praktisch aan de slag met bewegen. Zo hebben wij het belang van voldoende beweging nog eens toe gelicht en hebben we tips gegeven hoe je bewoners op een laagdrempelige wijze meer in beweging kan krijgen. Daarnaast hebben wij nog wat verteld over bewegen met verschillende doelgroepen zoals bewegen met mensen met dementie en Parkinson. Verder hebben wij de deelnemers veel laten ervaren zoals wat doet muziek en bewegen met je?

Deze deelnemers hebben na deze middag de beweeg-bril opgezet. Ze kijken nu met een beweeg-blik naar de manier van zorg verlenen en proberen een passende manier te vinden om de bewoners/cliënten te activeren tot bewegen!

‘Leuke afwisseling’, ‘Wat meer variatie kunnen aanbieden na deze workshop’, ‘Weer nieuwe ideeën in mijn hoofd’, ‘Mooie verhouding theorie/praktijk’, ‘Duidelijke en enthousiaste uitleg’.
Met aan het eind deze woorden van de deelnemers te hebben ontvangen kunnen wij wel stellen dat dit een geslaagde eerste editie was van de workshop Zorg voor Beweging!

Ook interesse in deze workshop of heeft u vragen?
Neem gerust contact op met Susanne van den Berg – Horstman
susanne@sportfederatieberkelland.nl

Nieuws

NieuwsSenioren
Nieuws
15 juli 2024
Toptijd!