Ook deze zomer organiseren wij de Zomertoer voor kinderen t/m 12 jaar. Dit jaar vergeten we ook de jongeren en senioren niet! Samen met Bibliotheek Oost Achterhoek, Culturije, Beweegwijs en Jimmy’s Berkelland bieden we diverse sportieve en creatieve activiteiten aan. Het totale aanbod aan activiteiten staat op www.sjorssportief.nl. Op deze website kun je je ook inschrijven.

De sportapp

Naast deze vaste activiteiten heeft Sport Federatie Berkelland(SFB) weer gratis Whatsapp-sportgroepen voor de kinderen t/m 12 jaar en voor de jongeren vanaf 11 jaar. We gaan niet alleen maar voetballen, ook andere sporten komen weer aan bod. Je kunt zelf in de app aangeven of je mee wil doen of niet. Zo kun je in de vakantie met een groep leeftijdsgenoten lekker sporten. De SFB of verenigingen begeleiden het sporten dat voornamelijk zal bestaan uit het spelen van partijtjes of leuke spelactiviteiten. Na de zomerperiode gaat de app uit de lucht en kun je weer trainen bij je eigen vereniging.

Inschrijving voor de jeugd t/m 12 jaar voor de sportapps verloopt via www.sjorssportief.nl en inschrijving van jongeren vanaf 11 jaar kan door een appje te sturen naar 0545-476727, ja daar kan je echt heen appen!