Vanaf het voorjaar stonden verschillende medewerkers van de SFB wekelijks bij 6 appartementen complexen om daar met de bewoners, die op hun balkon of galerij stonden, lekker op muziek te gaan bewegen. De deelnemers kochten een strippenkaart en betaalden zo een kleine bijdrage per keer. Naast de 6 wekelijkse locaties, gingen we met enkele collega’s ook on tour naar nieuwe locaties. We hebben 15 verschillende locaties aangedaan zoals nieuwe woonzorgcentra, zorgboerderijen en dagbestedingen. De deelnemers waren erg enthousiast!

De balkontrainingen zijn de week voor de herfstvakantie gestopt. Het is natuurlijk belangrijk om voldoende te blijven bewegen en dat blijven de mensen ook doen. Zo zijn sommige deelnemers lid geworden van een sportvereniging, een enkeling gaat zelf wandelen/fietsen of  in een groepje en daarnaast bewegen wij met een aantal groepen binnen door (de zogenoemde wijksport). Wilt u aanhaken bij een van onze wijksportgroepen? Bij de volgende locaties is er nog plek:Eibergen – dinsdagmorgen 10.00 – 11.00 uur – locatie: Whemerhof (beperkt plek)
Ruurlo – dinsdagmorgen 10.15 – 11.00 uur – locatie: Kulturhus

Bent u opzoek naar een passend beweegaanbod of bent u geïnteresseerd in een balkontraining bij uw appartementencomplex of bij een wooninstelling in het voorjaar? Neem dan contact op met de SFB: tel. 0545-476727 of info@sportfederatieberkelland.nl