Op een hele warme vrijdagavond 16 juni werd voor de 30e keer het Rotor Recreatief 7-7 voetbaltoernooi voor volwassenen(dames en heren) georganiseerd op de velden van FC Eibergen. Het toernooi kende een recordaantal van 23 teams verdeeld over 2 recreatiepoules en 3 prestatiepoules.

De beste 2 uit beide recreatiepoules speelden kruisfinales en een finale en de eindstand is daar geworden: 1 PECDads, 2 Go with the flow, 3 LHC. De prestatieklasse was dit jaar van behoorlijk niveau. Veel teams waren gewaagd aan elkaar gezien de vele penaltyseries. De eindstand in de prestatieklasse is geworden: 1 Teun de Beunhaas, 2 FC bal op het dak, 3 Team SFB. De sportiviteitsprijs werd gewonnen door Pling Pling United.

Onze dank gaat uit naar Rotor b.v., de sportpromotor en daarnaast de scheidsrechters, de EHBO-er en de kantinevrijwilligers van FC Eibergen. Het was een gezellige avond onder strakke leiding van de scheidsrechters en vrijwilligers van Sportclub Rekken en FC Eibergen. Volgend jaar zijn we weer te gast bij Sp Rekken. Kijk voor de foto’s op de facebook- en instagrampagina’s van Sport Federatie Berkelland.