Op vrijdagavond 10 juni werd voor de 29e keer het Rotor Recreatief 7-7 voetbaltoernooi voor volwassenen(dames en heren) georganiseerd op de velden van Sportclub Rekken. Er deden 13 teams mee aan het toernooi die werden verdeeld over 3 poules. De 3 winnaars van de poules en de beste nr 2 speelden in de kruisfinales om in de finale te komen.

Met een 0-0 van de teams Weneedtodrinkpils en Van de Vossebulten in de kruisfinale won het Rekkense team Van de Vossebulten op penalty’s en dat deden ze in de finale nog eens precies zo tegen team SFB. Team SFB de winnaar van de vorige editie in 2019 plaatste zich voor de finale door een prachtig bekeken lob van Wout ten koste van De Moskeet, maar kon in de finale de Rekkense muur niet doorbreken.

Uiteindelijk eiste keeper Dylan de heldenrol op zich en stopte verschillende penalty’s. De einduitslag: 1: Vd Vossebulten, 2: Team SFB, 3: Weneedtodrinkpils, 4: De Moskeet. De sportiviteitsprijs werd gewonnen door het enige damesteam Chicks & Dik, die niet twijfelden om tegen de heren te voetballen toen bleek dat er geen damespoule in zat dit jaar. Helemaal top dames!

Onze dank gaat uit naar Rotor, de sportpromotor en daarnaast de scheidsrechters, de EHBO-er en de kantinevrijwilligers van Sp Rekken. Het was een gezellige avond onder strakke leiding van vrijwilligers van Sportclub Rekken en FC Eibergen. Volgend jaar zijn we weer te gast bij FC Eibergen. Kijk voor de foto’s op de facebookpagina van Sport Federatie Berkelland.