Op zaterdag 1 juni is iedereen van harte welkom op Sportpark ’t Haantje voor de open dag “Toppers op het Haantje”! Van 14:00 uur tot 16:00 uur ben je welkom, of je nu jong bent of oud, om deel te nemen aan een middag vol sport en plezier.

Tijdens deze middag kun je bij Smash Neede een balletje slaan en je slag meten met een snelheidsmeter. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, het is een leuke uitdaging voor iedereen.

Bij Sportclub Neede kun je een training krijgen van een echte prof, wat een geweldige kans is om nieuwe technieken te leren en je voetbalvaardigheden te verbeteren onder professionele begeleiding.

Bij Survivalrunners D’RAN! worden boeiende survivalrunclinics gegeven door een topper in de survivalruncompetitie. Deze topper laat handige tips en tricks zien om het survivalrunparcours rond te komen. Daarnaast kun je zelf de technieken proberen onder begeleiding van trainers van de vereniging.

Deze open dag is toegankelijk voor iedereen! De toegang is gratis, dus kom langs en probeer de verschillende sporten uit op Sportpark ’t Haantje!