Samen met gemeente Berkelland en Culturije introduceert Sport Federatie Berkelland “Max Vitaal”. Max Vitaal is een overzicht van activiteiten voor 55-plussers op gebied van sport, cultuur en ontmoeting in gemeente Berkelland. De Max Vitaal activiteitengids ligt deze week voor u klaar bij diverse ontmoetingslocaties. Het digitale overzicht is online te vinden via www.BerkellandActief.nl.

Max Vitaal is de oudere broer van Sjors Sportief en Sjors Creatief: het succesvolle activiteitenoverzicht en stimuleringsproject dat kinderen de kans biedt om vrijblijvend sport- en creatieve activiteiten te ontdekken. Dankzij Max Vitaal krijgen 55-plussers voortaan dezelfde kans, maar dan vooral om fit en actief te blijven.

Max Vitaal-activiteitengids ligt klaar

Vanaf eind april kunt u gratis de Max Vitaal activiteitengids voor 55-plussers ophalen bij de bibliotheken en dorpshuizen in de grote en kleine kernen. In de Max Vitaal-activiteitengids vindt u ruim 170 beweeg-, cultuur- en ontmoetingsactiviteiten in Berkelland. Er is dus altijd wel een activiteit te vinden die u leuk vindt en past.

Digitaal activiteitenoverzicht op www.BerkellandActief.nl

Het aanbod van Max Vitaal is digitaal te vinden via www.BerkellandActief.nl. Op dit nieuwe platform is nu ook al het aanbod van Sjors Sportief en Sjors Creatief (activiteiten voor 0-12 jarigen) te vinden. Op www.BerkellandActief.nl kunt u zoeken op doelgroep, soort activiteit, op plaats, dag en tijdstip, wat het vinden van een leuke en passende activiteiten voor u vergemakkelijkt. Ook kunt u zich meteen inschrijven voor de gekozen activiteit(en). Het digitaal inschrijven wijst zich vanzelf. De aanbieder van de activiteit zal daarna contact met u opnemen. Lukt het digitale inschrijven toch niet, dan kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen. De contactgegevens van de aanbieder staan vermeld bij de activiteiten. Het hele jaar worden nieuwe activiteiten toegevoegd aan BerkellandActief.nl, blijf dus regelmatig kijken op de website.