Op maandag 28 november was de laatste les van het Piet de Wit Schaatsproject 2022 voor kinderen uit Eibergen en Beltrum. De Sport Federatie Berkelland (SFB) en de Eibergse IJsvereniging gaan jaarlijks met de groepen 7 en 8 met de bus naar de IJsbaan Twente in Enschede.

Dit jaar kregen we weer hulp van trainers van de Haaksbergse ijsclub IJSCH en van studenten sport en bewegen van het Graafschap College. Alle 60 deelnemers kregen aan het eind van de 4e en laatste les uiteindelijk hun schaatsvaardigheidsdiploma. Het is elke keer weer mooi om te zien hoeveel plezier kinderen hebben op het ijs en hoe snel ze leren schaatsen. Nu hopen we op natuurijs zodat kinderen in Eibergen en Beltrum aan hun ouders kunnen laten zien wat ze geleerd hebben.

Onze dank gaat uit naar de vrijwillige trainers, Het Graafschap College, vervoerder Hartemink en onze sponsoren: Welkoop Eibergen, Plus Koenders, Amazing Facilitaire Dienstverlening, Profile Eibergen Vermeulen, Bouwbedrijf Penterman en Profile Fietsspecialist Bleumink. Volgend jaar gaan we zeker weer! Voor meer info neem contact op met de SFB via info@sportfederatieberkelland.nl