Uit de Achterhoekse verenigingsmonitor blijkt dat 70% van de verenigingen ledenwerving- en behoud als grootste knelpunt zien en hier graag ondersteuning bij wensen. Veel verenigingen willen enthousiast aan de slag met deze ledenwerving. Achterhoek in Beweging organiseert daarom, in samenwerking met buursportcoaches van de Achterhoekse gemeenten, het gratis online webinar ‘Blijf je club trouw’. Tijdens dit webinar krijg je tips, adviezen en inzichten om je leden – nu en in te toekomst – ook trouw te laten blijven aan de club.

Samen met andere Achterhoekse clubs ga je in een interactieve online sessie aan de slag met ledenbinding en -behoud. De experts van Start2Create nemen je mee in een andere manier van denken. Via onverwachte wegen kom je tot inspiratie en nieuwe ideeën om leden te blijven binden en behouden. Na afloop kun je direct aan de slag en concrete stappen zetten.
Tip: attendeer en enthousiasmeer vooral ook je mede (bestuurs)leden om deze sessie te volgen.

Aanmelden
Het webinar organiseren we op dinsdag 9 februari, woensdag 10 februari en donderdag 11 februari van 19.30 tot 21.00 uur. Er zijn per avond maximaal 25 plekken beschikbaar, dus meld je snel aan via deze link. www.achterhoekinbeweging.nl/nieuws/webinar

Nieuws

NieuwsSenioren
Nieuws
15 juli 2024
Toptijd!