Onze jongste spruit van het stel, Thomas. Hij wil zich graag even voorstellen:

Wie ben je?

Ik ben Thomas ten Lohuis en ben 24 jaar.

Waar kom je vandaan?

In Eibergen ben ik opgegroeid, in mijn studententijd heb ik drie jaar lang op kamers gewoond in Nijmegen en tegenwoordig woon ik in Groenlo.

Hoelang werk je hier al?

Dit is mijn eerste jaar dat bij SFB werk, 5 jaar geleden heb ik hier mijn MBO-eindstage gelopen en vorig jaar heb ik hier mijn LIO-stage gelopen, met als eindresultaat dat ik dus mocht blijven😊

Ik zit hier goed op mijn plek want?

Plezier vind ik erg belangrijk. Ik heb het hier naar mijn zin en dit probeer ik dan ook zoveel mogelijk uit te stralen. Door mijn enthousiasme over te brengen op de kinderen, worden zij enthousiast voor het bewegingsonderwijs.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Na het behalen van mijn VMBO-diploma ben ik aan de opleiding Sport en Bewegen begonnen aan het ROC van Twente. Na dat ik mijn diploma had behaald, mocht ik door naar het HBO. Ik heb gekozen voor de ALO in Nijmegen, ik wilde hierbij ook graag op kamers en genieten van het studentenleven.

Wat zijn mijn hobby’s?

Ik ben echt een spelletjesmens, zowel op een Nintendo switch als de klassieke bord- en kaartspellen met als topfavoriet toch wel klaverjassen. Daarnaast houd ik ervan om zelf te sporten en naar sporten te kijken. Ik ben veel bezig met sporten, zo ben ik ook actief binnen verschillende verenigingen.

Mijn sterke kanten zijn?

Het enthousiasme voor de groep en mijn flexibiliteit.

Mijn mindere kanten zijn?

In eerste instantie kijk ik altijd de kat uit de boom, aan het begin ben ik altijd rustig en ingetogen. Dit komt pas los wanneer ik de omgeving beter ken.

Wat heb je tot nu toe bereikt?

Tot nu toe vooral het draaien van succesvolle gym- en gymXtra lessen. We zijn bezig met de organisatie van verschillende sportdagen.

Wat zijn mijn toekomstdoelen?

De komende jaren zie ik mijzelf zeker nog werken in het bewegingsonderwijs op het primair onderwijs. In de toekomst zie ik mijzelf ook nog wel werken op een VO of een MBO Sport en Bewegen opleiding.