Hoe krijgen en houden we de mensen in Ruurlo gezond, fit en vitaal? En wie werken er nu allemaal in de eerstelijnszorg in Ruurlo?

Dat zijn de hoofdvragen die aan bod kwamen bij de eerste bijeenkomst georganiseerd door de werkgroep Ruurlo Vitaal op dinsdagavond 18 juni in het Kulturhus Ruurlo. Zo’n 30 eerstelijns zorgverlener zoals apotheker, fysiotherapeut, beweegmakelaar, thuishulp, diëtiste en huisartsen kwamen samen na werktijd en kregen een heerlijke voedzame gezonde maaltijd voorgeschoteld door Rocco Trattoria Ruurlo.

Na het openingswoord van huisarts Jan Nikkels werden de aanwezigen meegenomen in een interactieve “Ren je Rot” quiz. We blijken elkaar allemaal nog lang niet te kennen of het gezicht bij het mailcontact te missen. Daarna werden de deelnemers verdeeld over vier tafels met gespreksleiders die de volgende vragen moesten beantwoorden: Waar denk je aan bij Ruurlo Vitaal? Waar heeft Ruurlo behoefte aan? Hoe betrekken de inwoners van Ruurlo bij onze plannen? Wat zou jij voor Ruurlo Vitaal kunnen betekenen?

De uitkomsten werden als afsluiting van de avond kort met elkaar gedeeld. Er werden samen veel nieuwe ideeën bedacht. De eerste reacties zijn erg positief en deze avond gaat zeker een vervolg krijgen. Mocht u nu zelf een goed idee hebben of ook iets kunnen betekenen voor Ruurlo Vitaal, neem dan contact op met de werkgroep via Sport Federatie Berkelland 0545-476727 of info@sportfederatieberkelland.nl

Nieuws

NieuwsSenioren
Nieuws
15 juli 2024
Toptijd!