In het najaar starten we weer met een nieuwe ronde van de valpreventiecursus Beweeg Zeker. Deze cursus helpt inwoners stevig in hun schoenen staan. Met leuke en leerzame oefeningen en opdrachten krijgen deelnemers inzicht in ouder worden en wat daarbij komt kijken, zowel fysiek als mentaal. Door hier samen mee aan de slag te gaan kunnen deelnemers op eigen kracht en met zelfvertrouwen de oude dag tegemoet.

Beweeg Zeker is een 12 weken durende cursus, met iedere week een bijeenkomst van 1 à 1,5 uur. Na afloop is de mogelijkheid om gezellig samen een kopje koffie of thee te drinken. Naast de wekelijkse bijeenkomsten krijgen de deelnemers opdrachten mee om thuis ook aan de slag te gaan.

De cursus vindt plaats in twee verschillende kernen van Berkelland. We starten in de kernen waar de meeste animo is voor de cursus. Heeft u interesse om deel te nemen, meldt u zich dan direct aan zodat u zeker bent van een plek voor deelname. Heeft u vragen over de cursus kijk dan op de pagina meer informatie over valpreventie  of neem contact op via info@sportfederatieberkelland.nl of 0545-476727.