Sinds vrijdagavond 24 september is er in Berkelland het nieuwe aanbod 60+ voetbal. Dit is tot stand gekomen door de Sport Federatie Berkelland in samenwerking met zeven voetbalclubs. Voetbalachtergrond of niet, man of vrouw, lid van een (voetbal)vereniging of niet, 56 of 73 jaar, iedereen is welkom. Elke zaterdagmiddag wordt er lekker een potje gevoetbald van 15:00 – 16:00 bij VV Reünie in Borculo. Het groepje wordt al steeds groter, maar er is uiteraard ruimte voor meer enthousiastelingen die een uurtje willen voetballen en zeker ook gezellig bezig willen zijn.

Voorafgaand aan de training is er de mogelijkheid om wat te kletsen onder het genot van een kopje koffie of thee. Maar al snel trekt iedereen het trainingstenue aan en wordt er, onder leiding van een aanwezige trainer, met respect voor elkaar een uurtje getraind. Wandelen is hierbij geen verplichting, het elkaar in de waarde laten wel. Hierdoor is het voor elk niveau leuk en haalbaar om aan te sluiten. Na het voetballen komt de groep weer bijeen in de kantine om (na) te praten en een drankje te doen. Een aantal nieuwelingen is al aangesloten en heeft de eerste trainingsuren (en gezellige ‘evaluaties’ na afloop) inmiddels achter de rug. Enthousiast keren zij terug en steeds vaker met andere nieuwe geïnteresseerden na hun positieve ervaring.

Meer informatie of wilt u meedoen?

Dames en heren, ook met een wat jongere leeftijd dan 60 jaar, zijn van harte welkom om aan te sluiten. De leeftijd 60+ is namelijk een richtlijn en geen eis, zie het als een vervolg op het 45+ voetbal. Lijkt het je leuk om mee te doen of gewoon eens te komen kijken en een bakje koffie te drinken? Wees van harte welkom ofn eem contact op met de Sport Federatie Berkelland via 0545-476727 of info@sportfederatieberkelland.nl of met één van de deelnemende clubs; VV Reünie, VV DEO, Sportclub Haarlo, VV Rietmolen, VV Ruurlo, EGVV en GSV’63.