Op 4 april heeft de aftrap plaatsgevonden van het Oldstars-project van Tennisvereniging Ruurlo met 15 enthousiaste deelnemers. De club wil haar sportaanbod verbreden en heeft daarom gekozen voor een Oldstars-project van Nationaal Ouderen Fonds (NOF) om meer ouderen aan het bewegen te krijgen. Ze worden daarbij ondersteund door de Sport Federatie Berkelland en het lokale sportakkoord ‘Heel Berkelland Beweegt’.

Wekelijks sportaanbod

Vanaf 4 april is er een wekelijks sportaanbod: elke dinsdagmiddag van 14.00-15.30 uur. Iedereen die een keer wil proberen of kijken is van harte welkom. De trainer maakt gebruik van het Athletics Skills Model (ASM). Deze methode maakt gebruik van heel veel verschillende bewegingsvormen waardoor de deelnemers breed en veelzijdig worden opgeleid en minder last hebben van overbelasting en uitval. Het is niet alleen maar nuttig, maar vooral ook erg leuk.Elke training op dinsdagmiddag wordt afgesloten met een gezamenlijk samen zijn met koffie en thee in de kantine of op het terras.

Opgeven of eerst een keer kijken?

Heeft u ook interesse om mee te doen of een keer te komen kijken? Kom gerust langs en train een aantal keren gratis mee, leenrackets zijn aanwezig. Zowel deelnemers die geen ervaring hebben met tennis als mensen die in het verleden wel hebben getennist zijn van harte welkom. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerrie Wijnbergen via Oldstars@tvruurlo.nl.

Nieuws

NieuwsSenioren
Nieuws
15 juli 2024
Toptijd!