Ben jij vanuit jouw werk actief betrokken bij de begeleiding van kinderen en jongeren tot 18 jaar? En draag jij sport en cultuur een warm hart toe? Misschien is een rol als intermediair van het Jeugdfonds Sport & Cultuur dan iets voor jou!
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat kinderen met een financieel minder draagkrachtige thuissituatie toch kunnen deelnemen aan sportieve en culturele activiteiten. Als intermediair ben jij de schakel tussen het fonds en deze kinderen. Jij doet de aanvragen, waardoor zij kunnen sporten of bijvoorbeeld muzieklessen kunnen volgen. Jouw bijdrage heeft een directe impact op hun ontwikkeling en welzijn.
Heb je interesse om deze waardevolle rol te vervullen? Meld je dan aan voor een webinar van het Jeugdfonds Sport & Cultuur op dinsdag 19 maart van 15.30 tot 16.15 uur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: j.elsinghorst@culturije.nl.
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland organiseert speciaal voor zowel huidige als potentiële nieuwe intermediairs van Berkelland deze online informatiebijeenkomst. Tijdens het webinar worden de laatste updates over zowel landelijke als lokale regels gedeeld, maak je kennis met de lokale contactpersonen en krijg je een helder beeld van de procedures en verwachtingen. En natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen.

Nieuws

NieuwsSenioren
Nieuws
15 juli 2024
Toptijd!