Van maandag 28 maart t/m vrijdag 8 april 2022 worden de Smak & Springweken georganiseerd in Berkelland vanuit het Lokaal Beweeg- en Sportakkoord ‘Heel Berkelland Beweegt!’. Deze themaweken rondom gezonde leefstijl, bewegen en eten, omvat een programma vol activiteiten, informatie en plezier voor de 0 tot 4 jarigen, hun ouders en verzorgers. Doe mee!

  • Op woensdagavond 6 april zijn er leuke en informatieve workshops dans, peutergym, gezonde voeding, baby’s in beweging en pleinspelen voor pedagogisch medewerkers en gastouders. Aanmelden via quenda@sportfederatieberkelland.nl
  • Yunio en GGD organiseren op 5 en 7 april vanaf 20.00 uur informatieavonden voor ouders over ‘Gezond eten en gezond bewegen’. Aanmelden kan via jgz.team.berkelland@yunio.nl of via Whatsapp: 06-51275116.
  • En (gast)ouders en kinderen kunnen kennismaken met het leuke beweegaanbod in Berkelland. De beweegactiviteiten voor 0 tot 4 jarigen zijn te vinden op www.sjorssportief.nl. Neem een kijkje en meld je aan!

Meer dan 80 netwerkpartners ondersteunen de ambities van Heel Berkelland Beweegt! Met elkaar werken we aan een gezonde leefstijl voor de bewoners van Berkelland vanaf het jongste kind. De projectgroep Gezonde Generatie van Heel Berkelland Beweegt! organiseert de Smak & Springweken 2022 samen met haar netwerkpartners vanuit kinderopvang, gemeente, (sport)verenigingen, onderwijs en gezondheidzorg. Tijdens deze themaweken is er extra aandacht voor het belang van en plezier in gezond bewegen en gezond eten bij 0 tot 4 jarigen.
Voor vragen over het programma en de deelname kun je terecht bij Quenda Kuitert van Sportfederatie Berkelland via quenda@sportfederatieberkelland.nl.

Nieuws

Jeugd-jongerenNieuws
NieuwsSenioren