Op vrijdag 22 april organiseren de zeven basisscholen uit Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo in samenwerking met de Sport Federatie Berkelland (SFB), de Konings Sport Experience 2022 (KSE) voor 400 leerlingen uit de groepen 5 t/m 8. Na 2 jaar afwezigheid door corona, zijn wij blij om dit jaar de KSE weer te kunnen organiseren.

Nieuwe opzet

Dit jaar gaan we de KSE in een iets ander jasje uitvoeren. De dag bestaat uit twee onderdelen: de ‘SFB-Spelen’ waar leerlingen kennismaken met lokale/regionale sportverenigingen en de ‘Sport Experience’ waar het gaat om andere meer bijzondere sporten en spellen. De sportdag vindt plaats op de velden van VV Reünie en Korfbalvereniging Olympia’22, ABTC de Wildbaan en in en rond de Berkel.

Bij de SFB-Spelen maken de leerlingen kennis met de volgende sportverenigingen: GV Borchlo, UNO’21, VV DEO, KV Olympia ’22, VV Kerkemeijer Gemini, BC Babo, ABTC de Wildbaan, Lochemse Hockey Club, Borculose Hengelsport Vereniging en Scouting Borculo. De Sport Experience staat onder leiding van medewerkers van de SFB en stagiaires van het Graafschap College. Leerlingen gaan hier kennismaken met kanoën, Wie is de Mol?, Expeditie Robinson, golf, Kin Ball, lasergame, bewegen op muziek, survivalrun en de escaperoom.

In de ochtend starten groep 7/8 bij de SFB Spelen van 9:00–11:25 uur en groep 5/6 bij de Sport Experience. In de middag draaien we het om van 12:00–14:25 uur. We hopen op mooi weer en willen er samen een prachtige sportdag van maken. Iedereen is uiteraard van harte welkom om te komen kijken!

Nieuws

NieuwsSenioren
Nieuws
15 juli 2024
Toptijd!