Op dinsdagmiddagen 15 en 22 februari en 1 maart kunnen alle peuters vanaf 3 jaar en basisschoolleerlingen tot en met 8 jaar gratis deelnemen aan een sportieve instuif in de sporthal in Ruurlo. In een speciaal ingerichte sportspeeltuin kunnen jongens en meisjes zich uitleven met allerlei sport- en spelmateriaal. Voor de eerste drie keer is deelname gratis.

„De kinderen gaan spelend aan de slag om hun motoriek, coördinatie en balvaardigheid te verbeteren. Net als in een speeltuin kiezen de kinderen zelf waarmee ze willen spelen en gaan van de ene spelvorm naar de andere”, aldus de twee trainers Maik van der Toorn en Henri Geerdink. De bijeenkomsten duren van 15.45 tot 16.45 uur en vinden plaats in de Sporthal Rikkenhage te Ruurlo of bij mooi weer op de velden van VV Ruurlo.
Hopelijk vinden de jonge sporters het zo leuk dat ze daarna wekelijks blijven komen. Na drie keer gratis meedoen, bedraagt de contributie € 35,00 per kwartaal. De sportfederatie is contactpersoon voor een tweetal financiële regelingen om inwoners met een minimum inkomen te helpen, zodat de kinderen mee kunnen doen.
Aanmelden kan via e-mail: info@tornax.nl of via de website www.SjorsSportief.nl. Klik hier voor de directe link: https://www.sjorssportief.nl/activiteit/237754/sportspeeltuin-voor-3-tm-8-jarigen

Heel Ruurlo Beweegt: voor jong en oud
De Handbal-, Volleybal-, Badminton-, Turnvereniging, Dynamic Tennis, VV Ruurlo, boogschietvereniging de Gouden treffer, Sport Federatie Berkelland en Kinderdagverblijf Avonturijn hebben de handen ineen geslagen om Heel Ruurlo aan het bewegen te krijgen. De scholen willen ook hun bijdrage aan dit initiatief geven door de ouders voor ons te informeren.

Een mooie samenwerking op het gebied van kennis en ervaring om beweegachterstand bij jonge kinderen te voorkomen. Dat is één van de speerpunten van het Berkellands Sportakkoord en daar werken wij met veel plezier aan mee!

Daarnaast worden de komende maanden nog een aantal mooie initiatieven opgestart die wij zullen de komende weken zullen communiceren.

Nieuws

NieuwsSenioren
Nieuws
15 juli 2024
Toptijd!