Zomertoer-Sportapp in Berkelland

De vakanties komen eraan en de clubs stoppen met trainen maar dat betekent niet dat de jeugd niet meer kan sporten! Vanaf de eerste week t/m de laatste week van de vakantie biedt de Sport Federatie Berkelland (SFB) samen met veel sportverenigingen de Zomertoer-Sportapp aan in de kernen: Gelselaar, Beltrum, Rekken, Neede, Ruurlo, Borculo en Eibergen. De appgroepen worden alleen actief als er genoeg aanmeldingen voor komen.

Kinderen tussen de 6 en 12 jaar die in de zomervakantie willen sporten met andere kinderen kunnen zich aanmelden voor de app via www.sjorssportief.nl. Vervolgens wordt hun eigen nummer of het nummer van de ouders aan de app-groep toegevoegd. Iedere kern heeft zijn eigen appgroep die beheerd wordt door een medewerker van de SFB. Zo’n twee keer in de week doet de SFB een oproep om samen te sporten. De kinderen kunnen dan in de app aangeven of ze mee willen doen. Als er genoeg aanmeldingen zijn gaat het sporten door, anders niet.  

De SFB heeft dit initiatief de afgelopen jaren samen met de plaatselijke voetbalclubs opgestart en nu is het uitgebreid naar meer clubs. We gaan niet alleen voetballen, ook andere sporten komen aan bod. De app-groepen worden alleen gebruikt in de zomervakantie. Zodra de trainingen bij de eigen clubs weer starten, heffen we ze weer op.

Aanmelden voor de app in de eigen kern kan via www.sjorssportief.nl, zoek onder Zomertoer naar de appgroep voor de eigen kern. Lukt het niet neem dan even contact op met de SFB via info@sportfederatieberkelland.nl of 0545-476727. Veel sportplezier deze zomer!