HOME
Facebook
Twitter
Youtube
Seperator
telefoon: (0545) 47 67 27
info@sportfederatieberkelland.nl
Header

Wandelgroepen

Samenwerking Livio, Sensire, Careaz, Buurtzorg, Voormekaar en SFB

Bewegen draagt bij aan gezond ouder worden. Een laagdrempelige vorm van bewegen die door veel mensen kan worden gedaan is wandelen. Daarom hebben Livio, Sensire, Buurtzorg, Careaz, Voormekaar Berkelland en de SFB hun krachten gebundeld om wandelgroepen op te zetten. De kern Neede kent al lange tijd een wandelgroep. Dit mooie voorbeeld is nu verder uitgerold in Berkelland.

Wekelijkse wandelgroepen in Eibergen en Neede

Er wordt vanaf mei wekelijks gewandeld in Neede, Eibergen en Borculo. Iedere week is het mogelijk met een groep mensen samen een wandeling te maken. Men hoeft zich niet op te geven maar kan op het moment zelf beslissen of en hoe vaak men wil meelopen. De wandelgroepen worden begeleid door vrijwilligers die wekelijks om 10 uur klaar staan om samen een mooie route van 5 km te wandelen. In Neede is het zelfs mogelijk om 10 km te wandelen, start om 9 uur. Kosten bedragen €1,50 per keer voor een mooie wandeling en een kopje koffie naderhand. Borculo is per september 2016 gestopt.

Vertrekpunten en contactpersonen

Neede startpunt: De Hofmaat: Woensdagochtend: 9.00 uur voor de 10 km en dinsdagochtend: 10.00 uur voor de 5 km. Vragen? Mail naar e.wieggers@livio.nl. Eibergen startpunt: De Meergaarden: Donderdagochtend: 10.00 uur voor de 5 km Vragen? Mail naar  a.bollen@livio.nl. Borculo: startpunt J.W. Andriessenhuis: Vrijdagochtend: 10.00 uur voor de 5 km Vragen? Mail naar a.hoentjen@careaz.nl.