Update 16 maart: corona maatregelen SFB

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Scholen en kinderdagverblijven sluiten tot en met maandag 6 april. Datzelfde geldt voor eet- en drinkgelegenheden (niet voor hotels) en sport- en fitnessclubs. Daarnaast adviseert NOC*NSF met klem alle sportactiviteiten waaronder sportwedstrijden, trainingen en andere clubbijeenkomsten zoals vergaderingen en vieringen af te gelasten. 

De Sport Federatie Berkelland is daarom genoodzaakt met ingang van 16 maart al haar activiteiten te stoppen in ieder geval tot en met 6 april. Dit betreft de lessen bewegingsonderwijs, de beweeggroepen en overige sportactiviteiten maar ook de bijeenkomsten c.q. vergaderingen die we met verenigingsbestuurders hebben. Alle betrokkenen zijn hierover door ons ge├»nformeerd. 

Ons kantoor is vanaf 16 maart gesloten. SFB medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis maar zijn wel te bereiken via email of telefoon voor vragen. Klik hier voor contact met een van de medewerkers.