Update 26 maart: De SFB staat voor u klaar!

Vanuit de Sport Federatie Berkelland hopen we dat alle besturen van sportverenigingen en hun leden gezond zijn en blijven. Er gaat waarschijnlijk nog van alles op ons af komen de komende periode. Hopelijk valt het mee in Berkelland. 

Stel je vragen via mail of telefoon

We willen de clubs laten weten dat de SFB hoewel ons kantoor gesloten is vanuit huis voor jullie klaar staan en dat alle vragen die er rondom de coronacrisis zijn aan ons gesteld kunnen worden. We begrijpen dat er veel vragen zijn:  moeten we doorgaan met het innen van de contributie, hoe zit het met doorbetalen trainers, kunnen we alweer plannen gaan maken, wanneer kunnen we weer van start? Helaas kunnen wij niet direct overal antwoord op geven, maar waar mogelijk denken we met jullie mee. En als wij het niet weten mogelijk weten de bonden of NOC*NSF het wel en kunnen we daar om antwoorden vragen. Wij hebben korte lijntjes met deze organisaties. 

SFB en gemeente Berkelland werken samen

Om vragen van clubs rondom de coronacrisis te kunnen bundelen verzoeken we clubs vragen aan ons te stellen zodat we deze centraal met de gemeente Berkelland kunnen bespreken. Dit zal wekelijks gebeuren. We koppelen dit terug via email en op onze website. De antwoorden op veel gevraagde vragen zetten we op onze site en op die van de gemeente. Op de gemeentesite komt er onder het kopje coronavirus ook een kopje verenigingen te staan.

Leuke initiatieven

We vinden het leuk om te horen welke initiatieven sportverenigingen hebben ondernomen in deze corona tijden zoals een challenge uitzetten onder je leden of wat voor ander initiatief dan ook. Belangrijke of leuke zaken die we van jullie horen zullen we ook zo veel mogelijk delen met jullie.

PS Nog een idee om je leden fit te houden, volg de dagelijkse Work Outs van de SFB op facebook https://www.facebook.com/sportfederatieberkelland/ of Instagram https://www.instagram.com/sportfederatieberkelland/