Thema-avond ledenwerving en – behoud 30-1-2019

Woensdagavond 30 januari organiseert de SFB een informatieve avond voor bestuurders van sportverenigingen over het werven en behouden van leden. De avond vindt plaats bij KV Olympia ’22 in Borculo en begint om 19.30 uur. 

Kampt uw vereniging met een terugloop van leden? Is er veel verloop in uw ledenbestand? Wilt u meer uit uw werving halen of wilt u nieuwe doelgroepen binnen halen? Dan is deze thema-avond iets voor u! 

U leert om in vijf stappen meer uit uw ledenwerving te halen en krijgt concrete tips en handvatten die u kunt toepassen in de praktijk. Daarnaast kunt u kennis en ervaring uitwisselen met andere bestuurders tijdens deze interactieve sessie.

Danny Rijnhout verzorgt de thema-avond. Hij is de auteur van het boek ‘Marketing voor Sportverenigingen’. De onderwerpen uit het boek: positionering, klantgericht handelen, traffic en binding, zichtbaarheidscampagnes en actieve verkoop komen tijdens de avond aan bod.

Opgeven voor de thema-avond kan bij de SFB. Graag uiterlijk 16 januari via info@sportfederatieberkelland.nl of bel ons via 0545-476727.