Stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat

Is jouw idee 20.000 euro waard?

Heb jij een idee om inwoners van Gelderland in beweging te brengen? Bijvoorbeeld door een beweegtuin voor ouderen in te richten, een hybride leeromgeving op te starten of de sportvereniging in te richten voor sporters met een beperking? En wil je dat samen met andere organisaties realiseren?

De Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat motiveert organisaties in sport, zorg, welzijn, overheid, toerisme en onderwijs om bij te dragen aan een gezond Gelders sportklimaat via creatieve initiatieven en samenwerkingsverbanden. Dit is je kans om die ene briljante ingeving samen met anderen, én met financiering, te realiseren. De beste zeven plannen worden uitgelicht op Omroep Gelderland. De inwoners van Gelderland kiezen vervolgens samen met een jury van specialisten 3 winnaars. De winnaar van de 1e prijs ontvangt 20.000 euro. Nummers 2 en 3 winnen elk 10.000 euro.

Meer informatie

Alle informatie over de stimuleringsprijs vind je op www.gelderssportakkoord.nl/stimuleringsprijs

Let op: je kan tot 1 november 2020 je ideeën insturen! Heb je vragen of jouw projectaanvraag voldoet? Neem dan contact op door een e-mail te sturen aan: stimuleringsprijs@gelderssportakkoord.nl