SFB on tour met balkontrainingen

Woensdag 15 april hebben de buurtsportcoaches van de Sport Federatie Berkelland (SFB) een balkon training verzorgd voor de bewoners van het Hemminkhof te Ruurlo. Dit was een groot succes! De SFB is nu gestart met een tour door heel Berkelland.

De buurtsportcoaches gaan iedere dinsdag op pad om meer senioren te enthousiasmeren en motiveren om te gaan/blijven bewegen d.m.v. beweegsessies op het balkon/de galerij. Op 12 mei hebben zij op 4 verschillende locaties in Borculo een sportieve balkontraining gegeven, het was een ontzettend gezellige dag!  Klik hier om alle foto’s van die dag te bekijken.

De komende weken worden balkontrainingen gegeven in Eibergen (19 mei), Neede (26 mei) en Ruurlo (2 juni).  Alle bewoners van de desbetreffende appartementencomplexen krijgen een aankondiging door de bus en zijn van harte uitgenodigd om mee te bewegen op vrolijke en bekende muziek van vroeger. Gegarandeerd een feestelijk uurtje op het balkon of de galerij!

Zie hieronder het overzicht waar de komende weken een training wordt gegeven:

Dinsdag 19 mei Eibergen

Tijd Locatie
09.45 uur Achterzijde appartementencomplex Maatpoort
11.15 uur Achterzijde appartementencomplex parallelweg
13.30 uur Whemerhof zijde parkeerplaats
14.45 uur Whemerhof zijde binnentuin
16.00 uur  Whemerhof zijde de Maat

Dinsdag 26 mei Neede / Borculo

Tijd Locatie
09.45 uur Hofmaat de Werf (zijde parkeerplaats / ons vogelhuis)
11.15 uur Appartementencomplex achterzijde Albert Heijn
13.00 uur Achterzijde appartementencomplex de Witte
15.00 uur De Lichtenvoorde Borculo

Dinsdag 2 juni Ruurlo

Tijd  Locatie
11.15 uur Achterzijde appartementencomplex drieluik
13.30 uur  Binnentuin appartementencompex Loolaan
15.15 uur Voorzijde appartementencomplex aan de Boomgaard

De dinsdagen in de maand juni en juli gaat de tour verder. Het schema voor die maanden volgt. Wilt u weten of de buurtsportcoaches ook bij uw appartementencomplex langskomen? Neem dan contact op met Susanne van de Sport Federatie Berkelland.

(0545)-476727
susanne@sportfederatieberkelland.nl