SFB Beweeg-Halfuurtje dinsdag 10 uur

Op dinsdag 24 november om 10.00 uur gaat het eerste SFB Beweeg-Halfuurtje van start voor de 55 plussers uit Berkelland die in beweging willen blijven of komen. Normaal gesproken verzorgen wij als Sport Federatie Berkelland (SFB) iedere dinsdagochtend wijksportlessen aan senioren op verschillende plekken in Berkelland. Maar voorlopig moeten we nog voorzichtig zijn en daarom hebben wij besloten tot aan de kerstvakantie nog geen fysieke lessen te verzorgen en daarom gaan we dat online doen!

We bieden de mogelijkheid om online via de laptop of tablet deel te nemen aan de lessen. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de beperkingen van de deelnemers, zodat iedereen mee kan doen. Aanmelden voor de lessen kan door een mailtje te sturen naar nienke@sportfederatieberkelland.nl of te bellen met de SFB 0545-476727 onder kantooruren. Na de aanmelding wordt er uitleg gestuurd hoe deel te nemen aan deze lessen. Heb je geen laptop of tablet, vraag dan eens na in je familie of buurt! Heb je hulp nodig bij het volgen van deze les sen denk dan ook eens aan de bibliotheek in de buurt.  Het servicebureau van de vestigingen in Neede, Borculo, Ruurlo en Eibergen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek is elke werkdag bereikbaar van 9:00-13:00 uur en van 13:30-17:30 uur op 088-0062929. Schrijf je daar bijvoorbeeld in voor het digitale spreekuur.

In eerste instantie bieden we deze lessen aan tot de kerstvakantie. Daarna bekijken we weer wat de mogelijkheden zijn. We hopen natuurlijk weer snel de fysieke lessen aan te kunnen bieden.

Vertelt u anderen ook over dit initiatief?  Doe samen lekker mee, want zeker in deze periode is bewegen en fit blijven heel erg belangrijk!

Voor alle vragen of problemen over dit beweeginitiatief kunt u contact opnemen met Nienke Maas van de SFB via nienke@sportfederatieberkelland.nl  of bel 06-22056582.