Nieuw sport-uur voor jongeren start op 1 april!

Op maandag 1 april start in Neede het nieuwe sport-uur voor jongeren van 12 t/m 20 jaar. Tien weken lang verzorgt de SFB op maandag van 16.30 uur – 17.30 uur een uurtje sport en spel. De sport-uren vinden plaats in de Spilbroekhal in Neede. 

Het sport-uur is speciaal voor jongeren uit Berkelland die graag (meer) willen sporten, maar voor wie dit bij een reguliere vereniging niet lukt. We sporten in een kleine groep en iedereen mag op zijn/haar eigen niveau meedoen. Plezier staat voorop!

Tijdens de lessen komen veel verschillende sporten aan bod, zodat deelnemers kunnen ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Misschien lukt het wel om samen een leuke sport te vinden en na dit programma van tien weken bij een reguliere vereniging aan te sluiten! Hier zullen de docenten de deelnemers goed in begeleiden. 

Ben of ken jij iemand die aan het sport-uur wil deelnemen? Aanmelden kan nog steeds, er zijn nog wat plekken vrij! Meedoen aan het programma kost in totaal €25,-. Het programma bestaat uit 10 lessen, dus je betaalt €2,50 per les. 

Meer informatie of aanmelden? Stuur een e-mail naar nienke@sportfederatieberkelland.nl of bel naar de Sport Federatie Berkelland: 0545 – 476727.