Geslaagde gezamenlijke sponsoravond in Borculo

Samen met andere verenigingen een sponsoravond organiseren? Kan dat?

In Borculo is dit in ieder geval goed gelukt. Op donderdagavond 26 oktober was het zover, na een flinke voorbereiding konden zo’n 75 mensen van 40 verschillende bedrijven welkom worden geheten op de 1e gezamenlijke sponsoravond van de Borculose sportverenigingen.

De organisatie was in handen van 7 verenigingen, te weten VV DEO, VV Reünie, KV Olympia’22, GV Borchlo, BC Babo, VV Kerkemeijer Gemini en ABTC de Wildbaan die werden ondersteund door de Sport Federatie Berkelland.

De zaal van Sponsor Buitencentrum Kerkemeijer was het mooie decor waar burgemeester van Oostrum als avondvoorzitter de twee spreeksters aan- en afkondigde onder de term 1e helft en 2e helft.

Carolien Tesselhof (Tesselhof Media) startte met de duidelijke uitleg van het social media platform Facebook en wat sponsoren er mee zouden kunnen doen. Er blijken nog steeds meer mensen lid van Facebook te worden en dus is het nog niet op zijn retour. Na de pauze was het de beurt aan Laura de la Mar (Gastvrijheid in Bedrijf) die de zaal liet inzien dat we in Nederland nog niet erg gastvrij zijn ondanks we dat zelf wel denken te zijn. De sponsoren kregen veel nuttige tips mee.

Het netwerken kon prima tijdens de 3e helft onder het genot van een hapje en een drankje. Al met al was het een geslaagde avond waarbij de gezamenlijke opzet zeer waarschijnlijk een vervolg krijgt.