Bc Yapton, BC Babo, BC Ruurlo en BC Dynamo werken samen met BV Grol

Op woensdag 11 september is in de Pickerhal in Eibergen een uniek samenwerkingsverband van 5 badmintonverenigingen uit de Achterhoek gestart.

De Berkellandse verenigingen zijn een (gemeente)grensoverschrijdend project gestart met Groenlo.

Bc Yapton, BC Babo, BC Ruurlo en BC Dynamo gaan samen met BV Grol intensief samenwerken om de badmintonsport in beide gemeentes beter op de kaart te zetten en krachten te bundelen.

Zo zullen er gezamenlijke trainingsavonden zijn en er ook in competitieverband wedstrijdteams worden samengesteld.

Het is een grote uitdaging die, met input en begeleiding van de Sport Federatie Berkelland, is vormgegeven en de 5 clubs weer een stap voorwaards moet brengen.

De verenigingen haken hiermee ook aan bij het regionale initiatief ” ProbeerBadminton.nu”. Een grote ledenwervingactie in de Achterhoek en Liemers.

Ook meetrainen? Om de woensdagavond van 19.00-21.00 uur wordt er gebadmintond in de Pickerhal. Van 19-20 uur door de jeugd en van 20-21 uur door de volwassenen. De andere week wordt er op de woensdag getraind in Groenlo. Voor meer info: bcyapton@gmail.com