Balletje trappen?-app Berkelland

Zin in voetballen tijdens de vakantie? Sluit je aan bij de Balletje trappen?-app

Vorig jaar is in de zomer de Balletje Trappen? – app uitgeprobeerd in Neede. Jongens en meiden in de leeftijd van 6-12 jaar werden via een app groep uitgenodigd om een balletje te trappen. Er is toen heel wat afgevoetbald bij Sp Neede en op het veldje bij de Oranjelaan. Omdat dit vorig jaar zo’n succes was, gaan we de formule uitrollen naar andere kernen.

Hoe werkt de Balletje trappen?-app

Het is de bedoeling om in de zomerperiode elkaar op te roepen om lekker te komen voetballen. De beheerder van de Balletje trappen?-app (een trainer of ouder van de lokale voetbalclub of een medewerker van de Sport Federatie Berkelland) zorgt voor de materialen en de begeleiding. Het is geen echte voetbaltraining maar een uurtje lekker een partijtje voetballen met andere kinderen uit jouw kern. Zodra de trainingen weer starten bij de voetbalclub stoppen we en heffen we de app weer op.

Voetballen bij de club of een veldje in de buurt

We vragen de voetbalclubs om een veld beschikbaar te stellen en hun jeugdleden van 6-12 jaar uit te nodigen. Mochten er geen velden beschikbaar zijn dan kunnen we misschien uitwijken naar een trapveldje.

Wil je meedoen?

Stuur een appje naar John Willemsen van de Sport Federatie Berkelland (06-23670900) of een mailtje naar John@sportfederatieberkelland.nl met het mobiele nummer van degene die mee wil doen of die van een ouder/verzorger. Dit nummer wordt toegevoegd aan de Balletje trappen?-app in jullie kern.

En wie weet kunnen ze deze zomer wel heel vaak tegen een balletje trappen! Je kunt de Sport Federatie Berkelland ook volgen op Facebook (Sport Berkelland) en Instagram en natuurlijk via de website www.sportfederatieberkelland.nl