Achterhoek, de grootste vereniging van Nederland!

Wij Achterhoekers zijn loyaal. We staan voor onze clubs. Voor atletiekvereniging Archeus. Voor het Beltrumse Mannenkoor. Voor de Graafschap. En voor ál die andere mooie verenigingen in onze regio.  

Tijdens corona verloren verengingen door heel Nederland hun leden. Ieder voor zich. Zoek het maar uit. Maar hier in de Achterhoek… Hier bleven we onze club trouw! We werden creatief en hielpen elkaar. En bleven koste wat kost met elkaar in contact. Toen en nu! De Achterhoek op z’n best! 

 

Na maanden van stilte is het verenigingsleven weer langzaam opgestart. Verenigingen spannen zich weer in om activiteiten door te laten gaan. Hét moment om de sfeer weer met elkaar op te pakken. (Uiteraard binnen de RIVM-richtlijnen) 

 

Met de campagne ‘Achterhoek, de grootste vereniging van Nederland’ bedanken we alle leden en clubs uit de regio voor hun trouw, geduld, creativiteit, flexibiliteit en vooral loyaliteit. En we stimuleren iedereen om weer lekker aan de gang te gaon! #Scholderanscholder 

 

We willen samen met jullie aan de hele Achterhoek en ver daarbuiten laten zien dat we de grootste vereniging van Nederland zijn. Hoe? Door zoveel mogelijk communicatiemiddelen van deze campagne in te zetten.  

 

Vervolgens hebben we ook per gemeente een film gemaakt die jullie kunnen delen. Je herkent de hoofdrolspelers vast! Ook deze film, nieuwsberichten en foto’s kun je overal inzetten om het verenigingsgevoel er weer lekker in te krijgen. Neem snel een kijkje op www.degrootstevereniging.nl en kijk bij ‘social mediatoolkit’ naar de middelen voor je gemeente en deel! 

Roep ook je leden op om deze films te delen. #Scholderanscholer