SFB Thema-avond Ledenwerving en -behoud

Datum:
wo 30 jan
Aanvang:
19:30 - 22:00

Locatie:
KV Olympia

Omschrijving:

Uitnodiging SFB Thema-avond Ledenwerving en -behoud

Beste bestuurders,

Bij deze nodigen wij u graag uit voor de SFB Thema-avond Ledenwerving en -behoud op woensdag 30 januari 2019 om 19.30 uur in de kantine van KV Olympia ’22 aan de Haarloseweg 11 in Borculo.

Uit eigen onderzoek onder de SFB-lidverenigingen blijkt het thema ledenwerving het hoogst te scoren en dus gaan wij hier een thema-avond aan wijden.

Kampt uw vereniging met terugloop van leden? Wilt u meer uit uw werving halen of nieuwe doelgroepen binnen halen? Dan is de Thema-avond Ledenwerving en -behoud iets voor u!

In vijf stappen meer rendement
Tijdens de avond helpen wij u om in vijf stappen meer uit uw ledenwerving te halen. Na de avond heeft u concrete tips en handvatten die een ieder direct kan toepassen in de praktijk. Daarnaast kunt u kennis en tips uitwisselen met andere bestuurders tijdens deze interactieve sessie.

Uw voordeel na de avond:

  • Inzicht hoe u uw vereniging nog beter kunt positioneren en hoe u kunt opvallen bij de gewenste doelgroep;
  • Inzicht hoe u nog beter op de behoefte van bestaande en nieuwe leden kunt inspelen;
  • Inzicht hoe u nog effectievere wervingscampagnes kunt opzetten;
  • Inzicht hoe u kunt sturen van zichtbaarheid naar een lidmaatschap;
  • Inzicht hoe u meer uit een verkoopproces kunt halen en beter met nieuwe en bestaande leden kunt communiceren.

Over de gastspreker

Danny Rijnhout verzorgt de thema-avond. Hij is de oprichter van het adviesbureau Rijnhout Sportconsultancy en auteur van het boek ‘Marketing voor Sportverenigingen’. Met deze methode helpen zij sportverenigingen bij o.a. positionering, klantgericht handelen, traffic en binding, zichtbaarheidscampagnes en actieve verkoop. Deze thema’s komen terug bij de thema-avond.

Meldt u nu gratis aan!

De SFB biedt de thema-avond gratis aan. Geeft u zich uiterlijk 16 januari op via info@sportfederatieberkelland.nl of bel ons via 0545-476727. Meer informatie bij John Willemsen.

Met vriendelijke groet,Team SFB en Danny Rijnhout