Start beweegseizoen 60+ met leuke dansochtend

Een superleuke dansochtend in het Careaz J.W. Andriessenhuis! Dat was het volgens de aanwezigen en ….voor herhaling vatbaar!

Op dinsdag 12 september was de folkloristische dansgroep de Lebbenbruggedansers te gast bij de 60+ beweeggroepen van de SFB in het Careaz J.W. Andriessenhuis te Borculo. Buurtsportcoach Susanne Horstman had deze dansgroep geregeld in het kader van de start van het nieuwe beweegseizoen en tevens de Nationale Sportweek (9-17 sept.).

De dansgroep viel enorm in de smaak. Er werd volop meegezongen en geklapt met de begeleidingsmuziek van de accordeoniste. Het werd een afwisselend programma waarbij het publiek en de deelnemers van de beweeggroepen eerst konden kijken en later zelf mee konden dansen op nummers als de Hoksebarge, Driekesman en de Spaanse Wals. Tussendoor werd er uitgebreid uitleg gegeven over de klederdracht van de dansgroep. De groep danste in hun daags kostuum, dit is Achterhoekse kleding van rond 1900 met klompen aan.

Sporten en bewegen is goed voor iedereen en dus ook voor u, doet u mee met ons? U bent van harte welkom bij het brede sport- en beweegaanbod van de Berkellandse sportverenigingen (zie overzicht). 

Maar natuurlijk ook bij de volgende SFB beweeguren:
Ruurlo: Stichting Ontmoetingsruimte Hemminkhof dinsdag van 8.45-9.45 uur.
Eibergen: Seniorencomplex De Whemerhof dinsdag van 10.00-11.00 uur. Borculo: Careaz J.W. Andriessenhuis dinsdag van 10.30-11.30 uur en 11.30-12.30 uur. Wijkgebouw de Koppel vanaf 50+: donderdag van 09.00-10.00 uur.

Ga gerust kijken of een paar keer gratis meedoen. Voor aanmelding of meer informatie bel  0545-476727 of mail john@sportfederatieberkelland.nl.

Klik hier voor meer foto’s op 12 september.