SFB voorjaarsvergadering mmv Erik Hulzebosch

Na de vooraankondiging nu de officiële uitnodiging!

Als Sport Federatie Berkelland (SFB) hebben wij de afgelopen periode de banden met onze achterban, de sportverenigingen, aangehaald. Naast de bestaande kleinschalige sessies, zullen wij voortaan tweemaal per jaar plenair met clubs onze plannen en behaalde resultaten bespreken. Dit wordt ingebed in een aantrekkelijk programma met bekende gastsprekers.

Aan de eerstvolgende avond op 29 mei a.s. gaat Erik Hulzebosch zijn medewerking verlenen. Na de pauze zal Erik de avond vervolgen met een boeiende en aansprekende presentatie. Hierin zal hij de loop van zijn bijzondere carrière als wedstrijdstrijdschaatser (marathon en Elfstedentocht) en entertainer smaakvol uiteenzetten. Dit op geheel eigen wijze, zoals alleen hij dat kan…..

Wethouder Han Boer van de gemeente Berkelland is bij de vergadering aanwezig om een toelichting te geven op twee nieuwe functies binnen de gemeente: de regisseur combinatiefuncties en de verbindingsfunctionaris (punt 7).

Wij nodigen bestuurders van sportverenigingen van harte uit om bij deze avond aanwezig te zijn. Maar ook andere geïnteresseerden uit de club zijn van harte welkom. Vergaderstukken zijn reeds via de bij ons bekende mailadressen verspreid.

De vergadering vindt plaats op maandag 29 mei bij HCR Prinsen in Haarlo en begint om 19.30 uur. Wij rekenen op een grote opkomst. Wilt u uiterlijk 24 mei aangeven òf en met hoeveel personen u aanwezig bent. Graag via info@sportfederatieberkelland.nl  of tel. 0545-476727.